2016. május 29., vasárnap

Csípős szecsuáni csirkemell

Hozzávalók:


  • csirkemell filé
  • gyömbér
  • újhagyma szár
  • sárgarépa
  • olíva olaj
  • 1 ü. szecsuáni mártás 



Elkészítés:






Gyorsan készülő étel időhiányban szenvedő háziasszonyoknak.

A csirkemellet megmossuk,  megtöröljük.


Falatnyi csíkokra vágjuk.

Előkészítjük a zöldségeket is, a sárgarépát, az újhagymát, valamint a gyömbért.


1 ek. olíva olajon megpirítjuk a húst.


Megsózzuk és rátesszük a gyömbért.


Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt sárgarépát is.
Nagyszerűen lehet ilyet vágni a zöldséghámozó segítségével.


Rádobjuk az újhagyma zsenge szárát is.


Beletesszük a csípős szecsuáni mártást is.


Készen kapható és nagyon finom.


Összeforraljuk a csirkével.


Tésztával tálaljuk.