Hozzávalók:
Elkészítés:
A rostélyos szeleteket megmossuk és megszárítjuk.
Körbesózzuk.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és a hús mindkét oldalát pirosra sütjük.
Frissen darált borssal és kömény maggal megszórjuk.
Az átsütött húst tepsibe tesszük.
Megszórjuk a zöldségekkel.
Bármilyen zöldség lehet, amit szeretünk.
Én hagymát, fokhagymát, paradicsomot, zöldpaprikát, csípős zöldpaprikát adtam hozzá.
Gyökérzöldséget, sárgarépát és fehérrépát is daraboltam mellé.
Végül jól meglocsoltam az isteni édes chili szósszal.
Egy pohárka vizet öntünk alá és lefedve 180 C fokon készre sütjük.
Ha a kés könnyen belemegy a húsba, akkor van készen.
Nagyon zamatos lesz így a hús.
A vele sült zöldségekkel kínáljuk.
A nagy étkűek egy kis krumplipürével egészíthetik ki a lakomát.
Az ily módon megsütött rostélyos vaj puha lesz és a sok zöldségtől kellemesen fűszeres ízű.
- marha vagy borjú rostélyos szeletek
- olaj
- só
- őrölt bors
- őrölt köménymag
- hagyma
- fokhagyma
- sárgarépa
- fehérrépa
- paradicsom
- zöldpaprika
- csípős paprika
- édes chiliszósz
Elkészítés:
A rostélyos szeleteket megmossuk és megszárítjuk.
Körbesózzuk.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és a hús mindkét oldalát pirosra sütjük.
Frissen darált borssal és kömény maggal megszórjuk.
Az átsütött húst tepsibe tesszük.
Megszórjuk a zöldségekkel.
Bármilyen zöldség lehet, amit szeretünk.
Én hagymát, fokhagymát, paradicsomot, zöldpaprikát, csípős zöldpaprikát adtam hozzá.
Gyökérzöldséget, sárgarépát és fehérrépát is daraboltam mellé.
Végül jól meglocsoltam az isteni édes chili szósszal.
Egy pohárka vizet öntünk alá és lefedve 180 C fokon készre sütjük.
Ha a kés könnyen belemegy a húsba, akkor van készen.
Nagyon zamatos lesz így a hús.
A vele sült zöldségekkel kínáljuk.
A nagy étkűek egy kis krumplipürével egészíthetik ki a lakomát.
Az ily módon megsütött rostélyos vaj puha lesz és a sok zöldségtől kellemesen fűszeres ízű.