2020. október 21., szerda

Egyszerű töltött gomba

 Hozzávalók:

  • gomba

  • bors
  • sűrített paradicsom
  • majoránna
  • olaj




Elkészítés:



Gyors és egyszerű finomság.


A megtisztított gombák szárát kitörjük a kalapokból, ebből lesz a töltelék.

A gombafejeket enyhém kiolajozott tepsibe tesszük nyitott felükkel felfelé.

Megsózzuk, borsozzuk és majoránnával megszórjuk.


Egy mokkáskanálnyi paradicsompürét teszünk a gomba fejekbe.


Ezután az apróra vágott gomba szárakat is beletesszük.
Picit majoránnával megízesítjük.


180 C fokos előmelegített sütőben megsütjük.


Intenzív gomba ízű és illatú csemege.


Bármilyen körettel vagy salátával kínálhatjuk.


Variálhatjuk egy kis sajttal megszórva is.