Hozzávalók:
- gomba
- füstölt szalonna
- hagyma
- olaj
- sárgarépa
- fehérrépa
- karalábé
- zöldpaprika
- paradicsom
- csípős paprika
- só
- bors
- majoránna
- darált pritamin paprika
- kakukkfű
- ételízesítő
- fűszerpaprika
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/11/gombaleves-2.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/03/gombaleves.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/03/zoldborsos-gombaleves.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/05/spargas-gombaleves.html
Ismét gombalevest készítünk.
Egy kanálka olajon kiolvasztjuk egy kevés darabokra vágott füstölt szalonna zsírját.
Házi darált pritamin paprikát (vagy piros arany krémet) is tegyünk bele.
Fakanállal kevergetve kicsit pirítjuk a zöldségeket.
Aki szereti egy kanálka tejföllel gazdagíthatja a levesét.