Hozzávalók:
- grillezni való csirke
- só
- hagyma
- törött bors
- fokhagymapor
- őrölt szerecsendió
- őrölt köménymag
- őrölt koriander
- őrölt szegfűszeg
- őrölt fahéj
- kínai fahéj (kasszia)
- gyömbérpor
- kurkuma
- olívaolaj
Elkészítés:
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/05/grillcsirke.html
Újra grillcsirke készült.
Az alaposan megtisztított egész csirkét kívül-belül jól besózzuk.
A hasába helyezünk egész hagymát és egész fahéjrudat.
Nagyon finom a kasszia fahéj, amely a szokásos fahéjrúdtól édesebb, lágyabb ízű.
- törött bors
- fokhagymapor
- őrölt szerecsendió
- őrölt köménymag
- őrölt koriander
- őrölt szegfűszeg
- őrölt fahéj
- gyömbérpor
- kurkuma
A hasüregbe is szórjunk belőle.