Hozzávalók:
- cékla
- só
- tejföl
- fehér borecet
- majonéz
- cukor
Elkészítés:
A cékla állandó szereplője a konyhánknak.
Az egyszerű salátától a sült, töltött változatig mindenféleképpen nagyon egészséges zöldség.
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/11/ceklasalata.html
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/02/tormas-cekla.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/04/fokhagymas-citromos-ceklasalata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/narancsos-ceklas-kaposzta-salata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/03/otfuszeres-sutotok-es-cekla.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/11/ceklas-krumplipure.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/01/sult-cekla-es-lilahagyma.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/01/narancsos-cekla-mikroban.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/dios-narancsos-cekla.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/09/kapros-tormakremmel-toltott-cekla.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/05/ceklafozelek.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/09/ceklas-lila-kaposztas-salata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2022/01/ceklatocsni.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2021/11/ceklas-es-cukkinis-saslik.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/07/ceklas-zoldsegleves.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/01/borscs-2.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/02/borscs.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/03/borscs-3.html
Ez egy végtelenül egyszerű, gyors recept.
A főtt vagy sütőben megsütött céklát lereszeljük.