Hozzávalók:
- Szent Jakab kagyló
- vaj
- fokhagyma
- friss gyömbér
- só
- paradicsom
- zsemle
- tejföl
- snidling
- újhagyma
- avokádó
- kápia paprika
- galambbegy saláta
- vörösbor ecet
Elkészítés:
Ünnepi csemegénk a Szent Jakab kagyló.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/sult-szent-jakab-kagylo.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/szent-jakab-kagylo-mangoval-es-vanilia.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/03/szent-jakab-kagylo-es-langusztin.html
A kagylókat szárazra töröljük.
Kétféleképpen tálaljuk.
Picit megsózzuk.
A többi kagylót megszórjuk snidlinggel.
Tálra helyezzük és friss zöldségekkel, salátával körberakjuk.