Hozzávalók:
- kacsazúza
- kacsazsír/libazsír
- hagyma
- zöldpaprika
- paradicsom
- fokhagyma
- fűszerpaprika
- só
- törött bors
- majoránna
- őrölt kömény
- savanyú káposzta
- babérlevél
- kapor
- tejföl
- 1 ek. liszt
Elkészítés:
Nagyon szeretjük a zúzát.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/09/eszterhazy-zuza.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/04/kacsazuza-kinai-fuszerezessel.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/libazuza-porkolt.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/10/currys-zuzaporkolt.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/04/husveti-zuzaleves-pakcsojjal.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/06/kacsazuza-romai-komennyel-curryvel-es.html
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/06/zuzaporkolt.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2023/07/zuzaleves.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2023/05/edes-savanyu-pulykazuza.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2023/05/kacsaleves-es-tarhonyas-kacsa.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2022/02/zuzas-ciganylecso.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/07/lecsos-libazuza.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2021/07/currys-kacsazuza-3.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/07/libaleves-es-zoldseges-ludaskasa-zsofi.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/07/gombas-zuza.html
Most finom kacsazúzát készítünk.