Hozzávalók:
- borjú vagy marha rostélyos
- só
- őrölt római kömény
- hagyma
- fokhagyma
- zöldpaprika
- paradicsom
- gomba
- liszt
- olaj
Elkészítés:
Szeretjük a borjút, és azon belül is a zsenge rostélyost.
Szerencsére barátainktól gyakran kapunk friss alapanyagot.
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/04/tajinos-parolt-rostelyos.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/08/fokhagymas-borju-rostelyos.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/02/hagymas-rostelyos.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/09/petofi-rostelyos.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/hagymas-rostelyos-2.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/zoldseges-rostelyos.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2022/02/marha-rostelyos-hagymaval.html
A húst megsózzuk.