- 2-3 db tömlős krémsajt
- kevés reszelt mozzarella sajt
- só
- csipet kakukkfű
- csipet fokhagymasó
- csipet őrölt fehérbors
- snidling
- gépsonka
- színes bors vegyesen
- fűszerpaprika
Elkészítés:
Különféle natúr és zöld fűszeres, ömlesztett sajtkrémeket összekeverünk semleges ízű reszelt sajttal.
Nekem mozzarella volt itthon.
A lényeg, hogy sűrű állaga legyen.
Csipet sóval, őrölt fehér borssal, fokhagymasóval, kakukkfűvel ízesítjük, snidlinget vágunk bele és a hűtőbe tesszük pár órára, hogy jól megkeményedjen.
Ha megkeményedett, akkor fűszerpaprikába, mozsárban darabosra tört színes borsba, snidlingbe vagy reszelt sonkába forgatjuk.
Tálalásig hűtőben tartjuk.
Előétel falatkáknak kínáljuk.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)