2013. február 3., vasárnap

Olaszos csirkemáj

Hozzávalók:

  • 75 dkg csirkemáj
  • 1 db hagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • kakukkfű
  • oregano
  • bazsalikom
  • rozmaring
  • 2 ek. paradicsom püré
  • bors
  • 1 ek. olaj


Elkészítés:


A májat megmossuk, megtisztítjuk, ereket kivágjuk.


A serpenyőben felhevítjük az olajat, beletesszük az apró kockára vágott hagymát, a fűszereket: a bazsalikomot, kakukkfüvet, oraganot és a rozmaring ágat.


Kevergetve pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zúzott fokhagymát is és a májat.


Két ek. paradicsompürét is teszünk hozzá.

Kevergetve pirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk.

Hamar készen van, ne süssük túl, belül maradjon krémes.