- 1 db kerek piskótalap
- 2 db főzős vanilia puding
- 1 z. vaníliás cukor
- cukor
- 8-9 dl tej
- banán
- eper
- kiwi
- 1 z. zselatin
Elkészítés:
6 tojásból kerek piskótát sütünk.
(Receptet lásd piskóta vagy kávétorta c. bejegyzéseknél)
A kapcsos formába visszatesszük a kihűlt piskótát és megkenjük egy kis jóféle házi lekvárral.
Fruzsi most szilva és sárgabarack lekvárt kevert össze és azzal kente meg a tésztát.
Majd még melegen ráöntötte az előírás szerint megfőzött vaníliás cukorral, cukorral ízesített pudingot.
Amikor a puding megszilárdult, kirakta a tetejét eper, kiwi és banán darabokkal.
Kis tasak zselatint oldott fel kevés vízben és ecsettel áthúzta a gyümölcsöket.