- 1 db borjúcomb
- 8-10 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- zöld curry paszta
- paradicsom
- újhagyma
- zöldpaprika
- friss rozmaring ágak
- olaj
Elkészítés:
A megtisztított, megmosott húst szárazra töröljük és fokhagymagerezdekkel sűrűn megtűzdeljük.
Sózzuk, borsozzuk és a currypasztával jól bedörzsöljük.
Egy kiolajozott tepsibe fektetjük, jól beleforgatjuk az olajba is és fűszerezzük.
Alá dugunk egy szép friss rozmaring ágat, ebből a tetejére is bőven rakunk.
A paprika, paradicsom, hagyma és fokhagyma darabokkal körbevesszük a húst és a tetejére is teszünk.
Aláöntünk egy jó pohár vizet és alufóliával lefedve 200 C fokon sütőben puhára sütjük.
Néha megfordítjuk, locsolgatjuk.
Kicsit hagyjuk állni, csak azután szeleteljük.
Hidegen is nagyon finom, szendvicsbe kitűnő, az ízes sült zöldségeket is kenjük rá a kenyérre a hús alá.