Hozzávalók:
Elkészítés:
Először egy piskótát készítünk.
(A blogban több helyen is megtalálható a recept.
Keresőbe is elég beírni: Muska konyhája piskóta)
Majd elkészítjük a csokimártást.
A margarint egy edényben kis lángon felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, a kakaóport és ízlés szerint cukrot adunk hozzá.
Jól elkeverjük, hogy ne maradjon csomós és 8 dl tejjel felöntjük.
Forrásig hevítjük, közben állandóan kevergetjük.
Ha túl sűrű lenne, még egy kevés tejjel hígíthatjuk.
A piskótára öntve tálaljuk.
- 1 db házi piskótalap
- 20 dkg margarin
- cukor
- 2 ek. minőségi holland kakaópor
- 8 dl tej
- 2 ek. liszt
Elkészítés:
Először egy piskótát készítünk.
(A blogban több helyen is megtalálható a recept.
Keresőbe is elég beírni: Muska konyhája piskóta)
Majd elkészítjük a csokimártást.
A margarint egy edényben kis lángon felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, a kakaóport és ízlés szerint cukrot adunk hozzá.
Jól elkeverjük, hogy ne maradjon csomós és 8 dl tejjel felöntjük.
Forrásig hevítjük, közben állandóan kevergetjük.
Ha túl sűrű lenne, még egy kevés tejjel hígíthatjuk.
A piskótára öntve tálaljuk.