Hozzávalók:
- 4 szelet karaj (csont nélkül)
- 2 fej hagyma
- 2-3 szál újhagyma
- póréhagyma
- sárgarépa
- zöldpaprika
- kápia vagy kaliforniai paprika
- 2 ek. olaj
- 2 ek. világos szójaszósz
- 2 ek. osztrigaszósz
Elkészítés:
A
karaj szeletekről levágjuk az esetleges zsírt, inakat, megmossuk, megtöröljük
és falatnyi keskeny csíkokra vágjuk.
Leszűrjük
és lecsepegtetjük.
Karikára
és csíkokra vágjuk, ízlés szerint.
Legyen
szép színes az étel.
A wokban felhevítjük az olajat és 5-8 perc alatt szép pirosra sütjük a húst.
Hozzáadjuk
a zöldséget is, 3-4 percig pirítjuk, majd a szójaszósszal és az osztrigaszósszal ízesítjük.
Rizzsel,
tésztával kínáljuk.
Bármilyen
egyéb húsból is elkészíthető.