Hozzávalók:
Elkészítés:
Körbepirítjuk a húsokat, majd rászórjuk a fűszereket, a sót, törött borsot, zúzott fokhagymát, pici majoránnát, kevés darált köményt, darált pritamint, apróra vágott zöldpaprikát, paradicsomot.
Kevés vízzel felöntve, fedő alatt készre főzzük.
Finom makarónival tálaljuk.
- 1 db kakas 1 db hagyma
- libazsír
- fűszerpaprika
- paprika
- paradicsom
- darált pritamin
- só
- törött bors
- majoránna
- őrölt kömény
Elkészítés:
Gyönyörű szép kapirgálós kakast kaptunk
ajándékba, amiből csakis jófajta pörköltet készítettünk.
A megmosott kakast feldaraboljuk.
Egy kevés libazsíron megdinszteljük az
apróra vágott hagymát.
Körbepirítjuk a húsokat, majd rászórjuk a fűszereket, a sót, törött borsot, zúzott fokhagymát, pici majoránnát, kevés darált köményt, darált pritamint, apróra vágott zöldpaprikát, paradicsomot.
Kevés vízzel felöntve, fedő alatt készre főzzük.
Finom makarónival tálaljuk.