Hozzávalók:
A késes aprítóba tesszük a főtt csicseriborsót, a fokhagymát, a majonézt, mustárt, kefírt, tejfölt.
Egy kevés szezámolajat és bőven citromlevet is adunk hozzá.
Krémesre aprítjuk.
Sózzuk és borsozzuk.
Naranccsal és paradicsommal díszített tálba tesszük.
Jól behűtjük.
Tálaláskor extra szűz olívaolajjal meglocsoljuk.
- csicseriborsó
- szezámolaj / tahini
- kefír
- tejföl
- mustár
- majonéz
- citomlé
- olívaolaj
- fokhagyma
- só
- őrölt bors
- narancs
- paradicsom
Elkészítés:
A késes aprítóba tesszük a főtt csicseriborsót, a fokhagymát, a majonézt, mustárt, kefírt, tejfölt.
Egy kevés szezámolajat és bőven citromlevet is adunk hozzá.
Krémesre aprítjuk.
Sózzuk és borsozzuk.
Naranccsal és paradicsommal díszített tálba tesszük.
Jól behűtjük.
Tálaláskor extra szűz olívaolajjal meglocsoljuk.