Hozzávalók:
Elkészítés:
Az így elkészített kelbimbót mindenki imádni fogja.
A kelbimbót megmossuk, a torzsáját kissé levágjuk.
A nagyobbakat kétfelé vágjuk.
Sós vízben, fedő alatt puhára főzzük.
Leszűrjük és olvasztott friss vajba borítjuk.
Jó összeforgatjuk, hogy a vaj minden oldalukat szépen bevonja.
Picit sózzuk és már készen is van.
Elomlik a szájban.
- kelbimbó
- vaj
- só
Elkészítés:
Az így elkészített kelbimbót mindenki imádni fogja.
A kelbimbót megmossuk, a torzsáját kissé levágjuk.
A nagyobbakat kétfelé vágjuk.
Sós vízben, fedő alatt puhára főzzük.
Leszűrjük és olvasztott friss vajba borítjuk.
Jó összeforgatjuk, hogy a vaj minden oldalukat szépen bevonja.
Picit sózzuk és már készen is van.
Elomlik a szájban.