Hozzávalók:
- kb. 30 dkg marha oldalas
- olívaolaj
- fokhagymapor
- őrölt koriander
- rizsecet/borecet/almaecet
- só
- szójaszósz
- sárgarépa
- zöldpaprika
- csípős paprika
- kápia paprika
- uborka
- rizstészta/üvegtészta
Elkészítés:
Nagyon szeretjük a különleges ételeket, ezen belül rajongunk a kínai tésztás finomságokért.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/03/piritott-zoldseges-kinai-teszta.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/06/csirke-tesztaval-kinai-modra.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/04/zoldseges-japan-teszta.html
Most egy marhahúsos, zöldséges tésztaételt készítettünk.
A csontokat finom zöldborsós levesben használtuk fel.
A paprikákat, sárgarépát, uborkát csíkokra, julienre szeleteljük.
Fontos, hogy legyen benne többféle színes paprika, a csípős paprika se maradjon ki.
Ennek hiányában almaecetet vagy borecetet is tehetünk bele.