Hozzávalók:
- csontos marha oldalas
- hagyma
- fokhagyma
- olaj
- zöldpaprika
- paradicsom
- fűszerpaprika
- só
- bors
- ételízesítő
- sárgarépa
- fehérrépa
- karalábé
- petrezselyem
- újburgonya
- zöldborsó
Elkészítés:
A zöldborsóleves minden változatát kedveljük.
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/05/zoldborso-leves.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/03/zoldborsos-kakasleves.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/07/karajcsontos-zoldborsoleves.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/05/zoldborsoleves-csirkeaprolekkal.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/bordacsontos-zoldborsoleves.html
Most húsos marhacsonttal gazdagítottuk.
Felöntjük vízzel.
Természetesen fagyasztott borsóból is nagyon finom lesz.