Hozzávalók:
Elkészítés:
Szeretjük a csülköt, ízletes husi és nagyszerű egytálételek készülnek belőle.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/04/sult-csulok.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/04/csulok-pekne-modra.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/11/gyorgyi-csulkos-egytaletele.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2021/05/fustolt-csulok-sutve.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/10/csulok-porkolt.html
A kizsírozott tepsit beterítjük burgonyával, hagyma cikkekkel.
Megsózzuk és összeforgatjuk az alapot.
Előre megfőzött csülköt falatnyi darabokra szedjük és a tepsibe tesszük.
A bőrös részt is a tepsibe állítjuk, ez lesz a legfinomabb falat.
Édes chili szósszal meglocsoljuk a húst és a burgonyát.
Mire a burgonya és a hagyma megpuhul, addigra a főtt csülök is gyönyörűen megpirul.
Savayúsággal tálaljuk.