Hozzávalók:
- Szent Péter hal
- vaj
- só
- törött fehér bors
- citrom
Elkészítés:
A halat sokféleképpen készítjük, de a "molnárné módra" sütött az egyik kedvencünk.
Mindenféle laposhalból, nyelvhalból, rombuszhalból vagy akár pisztrángból is készíthetünk hasonló módon finomságot.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/alaszkai-tokehal-molnarne-modra.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/01/mandulas-hal.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/11/tejszines-sult-hal.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/03/gorog-hal.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2013/07/dorozsmai-gombas-hal.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/11/kokuszos-hal-es-kiralyrak.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/08/gyomberes-fokhagymas-sult-hal.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/02/halaszle.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/01/racponty-papa-modra.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2015/09/rokagombas-sult-branzino.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/06/sult-hal-szalonnas-kelkaposztaval.html
Ezúttal Szent Péter halból sütöttük meg.
A halat megmossuk és szárazra töröljük.
Mindkét oldalát sózzuk és törött fehér borssal megszórjuk.
Lisztbe forgatjuk.