Hozzávalók:
- cékla
- sárgarépa
- zeller
- só
- olaj
- bazsalikom
- ételízesítő
- balzsamecet
- kakukkfű
Elkészítés:
Nem csak főzelék, de számos kitűnő köret készülhet a zöldségfélékből.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/12/sult-zoldsegek.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/04/kinai-sult-zoldseg.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/04/sult-zoldseg-kinai-modra_25.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/03/sult-repa.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/03/otfuszeres-sutotok-es-cekla.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/korianderes-sult-zoldseg.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2021/07/edes-savanyu-zoldseg.html
Kedvelem a sütőben készülő sült zöldségeket, amelyeket a hús alatti rácson, egy füst alatt könnyen megsüthetünk.
Cékla, sárgarépa és gumós zellert darabolunk és egy vékonyan kiolajozott tepsibe teszünk.