Hozzávalók:
- sertéstarja
- zsír/olaj
- só
- őrölt bors
- őrölt kömény
- őrölt római kömény
- fokhagyma
- mustár
- ketchup
Elkészítés:
A tarja a legízesebb sertés húsok közé tartozik.
A benne található zsír részek miatt különösen zamatos sülteket készíthetünk.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/10/sult-tarja-provanszi-fuszerrel.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/07/szalonnas-ujhagymas-sult-tarja.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/06/paradicsomos-sult-tarja.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/sult-tarja.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/01/sult-tarja.html
A tarja szeletek szélét és a zsíros csíkokat késsel bevágjuk, így nem fog a hús felpöndörödni.
Mindkét oldalát besózzuk.
A húst kiolajozott/kizsírozott sütőpapírra fektetjük.