Hozzávalók:
- sok palacsinta
- túró
- tejföl
- mazsola
- vaníliás cukor
- citromhéj
- cukor
- kakaópor
- nutella
- lekvár
- vaníliás puding
- tejszínhab
Elkészítés:
Egyszerűen készül ez a nagyon mutatós palacsinta torta.
Palacsintát készítünk, amit háromféle krémmel töltünk meg.
A palacsinta leírása itt található:
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/07/zoli-palacsintaja.html
Érdemes dupla adag palacsintát készíteni.
Vaníliás pudingot készítünk az előírás szerint, kihűtjük.
Előkészítjük a töltelékeket.
A túrós töltelékhez a mazsolát leöblítjük és kevés vízzel 1-2 percig megmikrózzuk.
Állni hagyjuk, majd leszűrjük.
Most tesszük bele a leszűrt mazsolát is.
Megtöltünk a túrós krémmel kb. 7-8 palacsintát.
Pótlólag még tölthetünk, ha nem elég a tálba rakáskor.
Lekvárral megkent palacsintákkal körben kirakjuk a tálat, majd egy adag pudingot simítunk rá.
Üres palacsintát fektetünk rá, amit megkenünk a nutellás krémmel.
Folpackkal bevonjuk és a hűtőbe tesszük.