Hozzávalók:
- pulyka felső comb
- hagyma
- fokhagyma
- füstölt szalonna
- só
- törött bors
- szárított koriander
- majoránna
Elkészítés:
Pulykacomb, pulykaszárny jöhet bármikor.
Ennél jobb már csak a jó vastag pulykanyak lehet...
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/05/sult-pulykaszarny.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/11/sult-pulykacomb.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/11/rozmaringos-sult-pulykacomb.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2015/07/pulykacomb-zoldseggel-sutve.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2017/05/romai-komenyes-kakukkfuves-pulykacomb.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2012/12/karacsonyi-illatos-pulykacomb.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/10/szalonnakremes-sult-pulykacomb.html?m=0
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/02/szilvas-afonyas-pulykacomb.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2021/05/rantott-hus-daralt-pulykahusbol.html
A megtisztított szárnyakat körben megsózzuk.
Fellazítjuk a bőrt és ott is megsózzuk a húst.
180-200 C fokos sütőben, lefedve süssük puhára a húst.