Hozzávalók:
- zöld feles borsó
- hagyma
- babérlevél
- ételízesítő
- darált pritamin
- só
- liszt
- olaj
- fűszerpaprika
- ecet
Elkészítés:
Finom étel a sárgaborsó.
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/06/sargaborso-rizzsel-indiai-modon.html
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/05/sargaborso-fozelek.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2023/04/sargaborsoleves-petrezselymes-nokedlivel.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/07/sargaborso-fozelek.html
De a zöld feles borsó főzelék is ugyanolyan isteni, nem drága, érdemes kipróbálni.
Közepes lángon, lefedve főzzük.
Kevés ecettel és fűszerpaprikával ízesíthetjük.
Nagyon jó krémes, egyszerű ízű főzelék.