Hozzávalók:
Elkészítés:
Szükségünk lesz egy 6 tojásos piskótára.
Blogomban már sok helyen beírtam a piskóta készítés menetét.
(Muska konyhája 2012. augusztus vagy Muska konyhája 2. gyümölcstorta vagy kávétorta bejegyzéseknél.)
Elkészítjük a krémet:
A vajat a cukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a Nutellát.
Habosra keverjük.
Megfőzzük a pudingot, amibe kakaót is teszünk.
Ha kissé kihűlt, hozzáadjuk a kevert krémhez és megint habosra keverjük.
Megkóstoljuk, ha kell még utánaédesítjük.
A piskótát felvágjuk és bőségesen megkenjük a krémmel.
A tetejét, oldalát is jól bekenjük.
Szárazon megpirított mandula vagy mogyoró szeletekkel megdíszítjük.
Kihűtve hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.
Nagyon finom torta !
- 1 piskóta lap
- 20 dkg vaj
- 20-25 dkg cukor
- 1 üveg nutella
- 5 dl tej
- 1 vanília puding
- 2 ek. kakaó
- kevés pörkölt mandula
Elkészítés:
Szükségünk lesz egy 6 tojásos piskótára.
Blogomban már sok helyen beírtam a piskóta készítés menetét.
(Muska konyhája 2012. augusztus vagy Muska konyhája 2. gyümölcstorta vagy kávétorta bejegyzéseknél.)
Elkészítjük a krémet:
A vajat a cukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a Nutellát.
Habosra keverjük.
Megfőzzük a pudingot, amibe kakaót is teszünk.
Ha kissé kihűlt, hozzáadjuk a kevert krémhez és megint habosra keverjük.
Megkóstoljuk, ha kell még utánaédesítjük.
A piskótát felvágjuk és bőségesen megkenjük a krémmel.
A tetejét, oldalát is jól bekenjük.
Szárazon megpirított mandula vagy mogyoró szeletekkel megdíszítjük.
Kihűtve hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.
Nagyon finom torta !