2014. január 12., vasárnap

Sajtgolyók

Hozzávalók:

  • 2-3 db tömlős krémsajt
  • kevés reszelt mozzarella sajt
  • csipet kakukkfű
  • csipet fokhagymasó
  • csipet őrölt fehérbors
  • snidling
  • gépsonka
  • színes bors vegyesen
  • fűszerpaprika

Elkészítés:



Különféle natúr és zöld fűszeres, ömlesztett sajtkrémeket összekeverünk semleges ízű reszelt sajttal.
Nekem mozzarella volt itthon.
A lényeg, hogy sűrű állaga legyen.


Csipet sóval, őrölt fehér borssal, fokhagymasóval, kakukkfűvel ízesítjük, snidlinget vágunk bele és a hűtőbe tesszük pár órára, hogy jól megkeményedjen.


Ha megkeményedett, akkor fűszerpaprikába, mozsárban darabosra tört színes borsba, snidlingbe vagy reszelt sonkába forgatjuk.


Tálalásig hűtőben tartjuk.
Előétel falatkáknak kínáljuk.