- 2-3 db tömlős krémsajt
- kevés reszelt mozzarella sajt
- só
- csipet kakukkfű
- csipet fokhagymasó
- csipet őrölt fehérbors
- snidling
- gépsonka
- színes bors vegyesen
- fűszerpaprika
Elkészítés:
Különféle natúr és zöld fűszeres, ömlesztett sajtkrémeket összekeverünk semleges ízű reszelt sajttal.
Nekem mozzarella volt itthon.
A lényeg, hogy sűrű állaga legyen.
Csipet sóval, őrölt fehér borssal, fokhagymasóval, kakukkfűvel ízesítjük, snidlinget vágunk bele és a hűtőbe tesszük pár órára, hogy jól megkeményedjen.
Ha megkeményedett, akkor fűszerpaprikába, mozsárban darabosra tört színes borsba, snidlingbe vagy reszelt sonkába forgatjuk.
Tálalásig hűtőben tartjuk.
Előétel falatkáknak kínáljuk.