Hozzávalók:
Elkészítés:
Ismét a colombo fűszeremet használtam, most másféle ételt készítettem.
Ez egy karibi fűszerkeverék, amelyben koriander, szegfűszeg, őrölt bors, kurkuma, fokhagyma,mustár, chili, gyömbér, paprika és sáfrány van.
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2016/05/csirke-colombo.html
A megtisztított és megsózott csirkecombokat egy kevés olajon körbepirítjuk.
Megszórjuk a colombo porral.
Ananász konzervet használtam.
A levével felöntöttem a húst.
Most szórtam rá a hagymát és fahéj rúd darabkákat is adtam hozzá.
Darabokra vágott kaliforniai paprika és paradicsom is került bele.
Fokhagymát is daraboltam bele.
Végül a kókusztejjel is felöntöttem a csirkét.
A legvégén beletettem az ananász darabokat is.
Egyet forraltam és készen volt.
Finom rizzsel tálaltam.
- csirkecomb
- olaj
- colombo por
- hagyma
- ananász konzerv
- fahéj rúd
- kaliforniai paprika
- paradicsom
- fokhagyma
- gyömbér
- kókusztej
- só
Elkészítés:
Ismét a colombo fűszeremet használtam, most másféle ételt készítettem.
Ez egy karibi fűszerkeverék, amelyben koriander, szegfűszeg, őrölt bors, kurkuma, fokhagyma,mustár, chili, gyömbér, paprika és sáfrány van.
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2016/05/csirke-colombo.html
A megtisztított és megsózott csirkecombokat egy kevés olajon körbepirítjuk.
Megszórjuk a colombo porral.
Ananász konzervet használtam.
A levével felöntöttem a húst.
Most szórtam rá a hagymát és fahéj rúd darabkákat is adtam hozzá.
Darabokra vágott kaliforniai paprika és paradicsom is került bele.
Fokhagymát is daraboltam bele.
Végül a kókusztejjel is felöntöttem a csirkét.
A legvégén beletettem az ananász darabokat is.
Egyet forraltam és készen volt.
Finom rizzsel tálaltam.