- 1/2 kg virsli
- 1 kg savanyú káposzta
- 1 fej hagyma
- 2 db sárgarépa
- paprika
- paradicsom
- petrezselyem
- 8-10 db szegfűbors
- cayenne-i bors
- sáfrány
- 1-2 ek. szójaszósz
- 3-4 ek. tejföl
Elkészítés:
Egyszerű, gyors, finom étel.
Egy ek. olajon feltesszük dinsztelődni a nem túl kicsi darabokra vágott hagymát, színes zöldpaprikát és paradicsomot.
Sárgarépát is tegyünk bele, nagyon feldobja ezt az étel és még több vitaminhoz jutunk.
Egyet keverünk rajta és rátesszük a savanyú káposztát is.
Befűszerezzük szegfűborssal, őrölt fekete borssal, cayenne-i borssal.
Én egy kis sáfrányt is szórtam rá.
10 percig főzzük.
Ekkor egy kis szójaszószt öntünk hozzá.
Összekeverjük és máris beletesszük a karikára vágott jóféle virslit.
Amint a virsli megfő, máris készen van.
A világért se főzzük túl, legyen minden zöldség ropogós.
Ha szeretjük, keverjük össze a tejföllel is.