Hozzávalók:
Elkészítés:
Tisztítsuk meg a zöldségeket.
Vágjuk fel apróra.
Az olívaolajon fonnyasszuk meg a hagymát.
Adjuk hozzá a sáfrányt.
Tehetünk bele egy kevés sáfrányos szeklicét is.
Tegyük bele a zöldségeket.
Kurkumát is adjunk hozzá.
Sózzuk meg.
Jó minőségű passzírozott paradicsompürével öntsük fel.
Egy pici cukorral hozzuk egyensúlyba a savasságát.
Forraljuk fel, petrezselyemmel ízesítsük.
Főzzük puhára a zöldségeket.
Gyönyörű színű, illatos főzeléket kapunk.
- sárgarépa
- burgonya
- fehérrépa
- karalábé
- hagyma
- petrezselyem
- olívaolaj
- sáfrány
- sáfrányos szeklice
- só
- kurkuma
- paradicsom püré
- cukor
Elkészítés:
Tisztítsuk meg a zöldségeket.
Vágjuk fel apróra.
Az olívaolajon fonnyasszuk meg a hagymát.
Adjuk hozzá a sáfrányt.
Tehetünk bele egy kevés sáfrányos szeklicét is.
Tegyük bele a zöldségeket.
Kurkumát is adjunk hozzá.
Sózzuk meg.
Jó minőségű passzírozott paradicsompürével öntsük fel.
Egy pici cukorral hozzuk egyensúlyba a savasságát.
Forraljuk fel, petrezselyemmel ízesítsük.
Főzzük puhára a zöldségeket.
Gyönyörű színű, illatos főzeléket kapunk.