Hozzávalók:
Elkészítés:
A harsogóan ropogós új káposztából finom saláta készül.
Tisztítsuk meg a sárgarépát és az uborkával együtt vágjuk karikára.
Szeleteljük csíkokra a káposztát.
Újhagymát is tegyünk bele.
Karikázzuk fel a hagymát és az újhagymát a zöld szárával együtt.
A színes zöldpaprikákat is csíkozzuk fel és tegyük a salátába.
Keverjük össze.
Törött borssal és őrölt köménnyel szórjuk meg.
Forraljunk fel egy kevés vizet, sózzuk meg, ecetet is tegyünk bele és a végén cukorral ízesítsük, hogy kellemes saláta levet kapjunk.
Öntsük a salátára és hagyjuk kihűlni.
Befőttes üvegben sokáig eláll a hűtőben.
- hagyma
- új káposzta
- sárgarépa
- zöldpaprika
- kápia paprika
- uborka
- zöldhagyma
- bors
- őrölt kömény
- só
- ecet
- cukor/édesítő
Elkészítés:
A harsogóan ropogós új káposztából finom saláta készül.
Tisztítsuk meg a sárgarépát és az uborkával együtt vágjuk karikára.
Szeleteljük csíkokra a káposztát.
Újhagymát is tegyünk bele.
Karikázzuk fel a hagymát és az újhagymát a zöld szárával együtt.
A színes zöldpaprikákat is csíkozzuk fel és tegyük a salátába.
Keverjük össze.
Törött borssal és őrölt köménnyel szórjuk meg.
Forraljunk fel egy kevés vizet, sózzuk meg, ecetet is tegyünk bele és a végén cukorral ízesítsük, hogy kellemes saláta levet kapjunk.
Öntsük a salátára és hagyjuk kihűlni.
Befőttes üvegben sokáig eláll a hűtőben.