2014. december 29., hétfő

Karácsonyi gyümölcsös fenyő

Hozzávalók:



  • 1/2 alma
  • 1 db sárgarépa
  • kiwi
  • mandarin
  • áfonya
  • szőlő
  • koktélparadicsom



Elkészítés:






Szintén a karácsonyi asztal dísze volt a gyümölcsökből összeállított kis fenyő.



Egy félbevágott almába lyukat fúrunk és szorosan beleállítunk egy megmosott sárgarépát.
Fogpiszkálókat szúrunk bele és arra gyümölcsöket tűzünk.


Nagyon jól mutatnak a színes gyümölcsök,
A mandarin narancs színe,  a kiwi élénk zöldje, az áfonya sötét kontrasztja mellé csodásan passzol a koktélparadicsom élénk piros fényes gömböcskéje.



A képen látható még a gránátalmával feldíszített majonézes krumplisaláta, a tárkonyos remoulade mártás, a csodás uborka dísz, a mandulás kecskesajtkrém, a diós-narancsos céklasaláta, a zöld kiwis avokádó saláta, hátul a füstölt pisztráng, az avokádó krém és az amerikai koktélszósz.




Bármilyen gyümölccsel elkészíthető.