- uborka
- 1/2 alma
- 1 db koktélparadicsom
Elkészítés:
Nemrég láttam a karácsonyi díszítések közt ezt az ötletet és sietve továbbadom, mert nagyon feldobja a büféasztalt.
Egy félbevágott almába hurkapálcát szórunk és arra felfűzzük az uborka szeleteket.
A tetejére szúrtam egy koktél paradicsomot.
Mindenkinek nagyon tetszett.
A képen van még a kiwis-uborkás avokádó saláta, a majonézes rákkoktél, a gránátalmával díszített majonézes burgonyasaláta, a répagolyók, a gránátalmás-grapefruitos avokádó saláta, a mandulás kecskesajtkrém, a gyümölcsös fenyődísz, a diós-narancsos céklasaláta, a tárkonyos remoulade mártás, hátul az avokádókrém, a füstölt pisztráng és az amerikai koktélszósz.