- 1/2 alma
- 1 db sárgarépa
- kiwi
- mandarin
- áfonya
- szőlő
- koktélparadicsom
Elkészítés:
Szintén a karácsonyi asztal dísze volt a gyümölcsökből összeállított kis fenyő.
Egy félbevágott almába lyukat fúrunk és szorosan beleállítunk egy megmosott sárgarépát.
Fogpiszkálókat szúrunk bele és arra gyümölcsöket tűzünk.
Nagyon jól mutatnak a színes gyümölcsök,
A mandarin narancs színe, a kiwi élénk zöldje, az áfonya sötét kontrasztja mellé csodásan passzol a koktélparadicsom élénk piros fényes gömböcskéje.
A képen látható még a gránátalmával feldíszített majonézes krumplisaláta, a tárkonyos remoulade mártás, a csodás uborka dísz, a mandulás kecskesajtkrém, a diós-narancsos céklasaláta, a zöld kiwis avokádó saláta, hátul a füstölt pisztráng, az avokádó krém és az amerikai koktélszósz.
Bármilyen gyümölccsel elkészíthető.