- 2 db kakascomb
- 1 +1 ek olaj
- só
- 1 db hagyma
- szecsuáni bors
- szegfűbors
- őrölt fahéj
- balzsamecet
- fehér Martini
Elkészítés:
A fiatal kakas combjait megtisztítjuk és lemossuk.
Sóval bedörzsöljük és egy kanálka olajon szép pirosra körbesütjük.
Egy tepsibe tesszük a másik ek. olajat, belevágjuk a hagymát és ere fektetjük a szecsuáni borssal, szegfűborssal és őrölt fahéjjel fűszerezett combokat.
A hús sütéséből visszamaradt kanálka ízes olajat is öntsük át a tepsibe.
Most locsoljuk meg finom fehér martinivel a combokat.
Egy kevés balzsamecetet is csepegtessünk rá.
Sütőben, fóliával lefedve süssük puhára.
Finom illatos sültet kapunk, amit bármilyen körettel vagy salátával kínálhatunk.