- 25-30 dkg pirított hajdina
- 2-3 db színes zöldpaprika
- kevés csípős paprika
- 1/2 fej kelkáposzta
- petrezselyem
- oyster (osztriga) szósz
- fokhagyma granulátum
- római kömény
- só
- olívaolaj
Elkészítés:
A pirított hajdinát egy kanálka olajon megfuttatjuk, megsózzuk és vízzel felöntjük, majd fedő alatt puhára főzzük, mint amikor tarhonyát készítünk.
Egy wokban kevés olívaolajon 1-2 percig pirítjuk a szép színes, karikára vágott zöldpaprikát.
Hozzáadjuk a csíkokra vágott kelkáposztát, a petrezselyemzöldet.
Fokhagyma granulátummal és római köménnyel megszórjuk.
Néhány kanál osztrigaszósszal is meglocsoljuk.
2-3 percig pirítjuk a zöldségeket, majd összekeverjük a hajdinával.
Ha kell utánasózzuk.