Hozzávalók:
Elkészítés:
Csodálatos nagy szemű kapribogyót kaptam.
Ebből mártást készítettem.
A bogyókat keresztben karikára vágtam.
Vajon apróra vágott hagymát dinszteltem meg.
Beletettem a kaprit.
Petrezselymet is adtam hozzá.
1-2 ek. lisztet szórtam rá.
Jól összekevertem.
4-5 dl vízben feloldott ételízesítővel felöntöttem a mártást.
Kevés sót is tettem bele.
Citromlével savanyítottam.
Kis lángon kevergetve besűrítettem a szószt.
Roston sült halat készítettem.
Csavart tésztát adtam a hal mellé és a kaprimártással tálaltam.
Finoman pikáns ízű szósz lett, mindenkinek nagyon ízlett.
- kapribogyó
- hagyma
- vaj
- só
- citrom
- petrezselyem
- liszt
- ételízesítő
- 4-5 dl víz
Elkészítés:
Csodálatos nagy szemű kapribogyót kaptam.
Ebből mártást készítettem.
A bogyókat keresztben karikára vágtam.
Vajon apróra vágott hagymát dinszteltem meg.
Beletettem a kaprit.
Petrezselymet is adtam hozzá.
1-2 ek. lisztet szórtam rá.
Jól összekevertem.
4-5 dl vízben feloldott ételízesítővel felöntöttem a mártást.
Kevés sót is tettem bele.
Citromlével savanyítottam.
Kis lángon kevergetve besűrítettem a szószt.
Roston sült halat készítettem.
Csavart tésztát adtam a hal mellé és a kaprimártással tálaltam.
Finoman pikáns ízű szósz lett, mindenkinek nagyon ízlett.