2017. április 22., szombat

Zsó Ferrero tortája

Hozzávalók:
  • 1 db piskóta lap:
  • 6 tojás 
  • 120 gr liszt
  • 100 gr cukor
  • egy késhegynyi sütőpor
  • csipet só
Krémhez:


  • 2 db vaníliás puding
  • 6 dl tej
  • nutella krém
  • tejszínhab/hullala
  • cukor

Ferrero golyók



Elkészítés:

6 tojásból a szokásos módon kerek piskótát készítünk.

http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/08/piskota.html


A tejjel sűrűre főzzük a vaníliás pudingot.
Nutellát teszünk bele.



Jól elkeverjük.


Közben külön tálban összetörünk Ferrero golyókat.




Villával jól összenyomkodjuk.


Tejszínhabot verünk fel.


Nutellával ízesítjük.
Összekeverjük a tört Ferreroval.


Megkenjük a pudingos krémmel az alsó lapot és ráhalmozzuk a Ferreros krém felét.


Sorjában megtöltjük a többi lapot is a krémmel, az egyik lapra rákenjük még a maradék Ferrero krémet is.


A torta tetejét díszítsük Ferrero golyókkal.


Ez egy nagyon gazdag ünnepi torta lett, amelyet én kaptam Zsófitól...


Isteni krémes, nagyon pralinés ízű torta, amit csak ajánlani tudok másoknak is.


Nyami...