Hozzávalók:
Elkészítés:
Finom, egészséges és nagyon egyszerűen készül.
Kisgyerekeknek ajánlott.
Egy fél hagymát megfuttatunk egy kanálka olajon.
Majd beletesszük a kis darabokra vágott céklát és burgonyát,
Vízzel felöntjük, megsózzuk és lefedve, kis lángon puhára főzzük.
1 ek. liszttel elkevert tejfölből kevés vízzel habarást készítünk és a főzelékhez adjuk.
Jól felforraljuk.
Sóval, citromlével és egy csipet cukorral beállítjuk a kellemesen pikáns ízét.
Sajnos a kész főzelékről nem készült kép, mert hamar elfogyott.
Krémesen selymes és finom lett, a színe pedig gyönyörű.
- 1/2 hagyma
- 1 ek. olaj
- cékla
- burgonya
- tejföl
- 1 ek. liszt
- só
- citrom
- cukor
Elkészítés:
Finom, egészséges és nagyon egyszerűen készül.
Kisgyerekeknek ajánlott.
Egy fél hagymát megfuttatunk egy kanálka olajon.
Majd beletesszük a kis darabokra vágott céklát és burgonyát,
Vízzel felöntjük, megsózzuk és lefedve, kis lángon puhára főzzük.
1 ek. liszttel elkevert tejfölből kevés vízzel habarást készítünk és a főzelékhez adjuk.
Jól felforraljuk.
Sóval, citromlével és egy csipet cukorral beállítjuk a kellemesen pikáns ízét.
Sajnos a kész főzelékről nem készült kép, mert hamar elfogyott.
Krémesen selymes és finom lett, a színe pedig gyönyörű.