Hozzávalók:
Elkészítés:
Pillanatok alatt összeállítható és csak sütni kell.
A megmosott pulyka felső comb bőrét kezünket aládugva fellazítjuk.
A húst egy kiolajozott tepsibe fektetjük és mindenütt befűszerezzük sóval, őrölt római köménnyel.
A bőr alatt is jól befűszerezzük.
A bőr alá hagymát, fokhagymát is jóféle füstölt szalonnát teszünk.
Visszaigazítjuk a bőrt és kívülről is befűszerezzük.
A tepsibe bőven pakolunk még félbevágott hagymát, fokhagymát, paprikát és paradicsomot is.
A tetejét még kakukkfűvel is megszórjuk.
Aláöntünk egy pohár vizet és alufóliával lefedve 200 c fokos sütőben készre sütjük.
Melegen körettel kínáljuk.
Hidegen szendvicsbe vagy hidegtálba nagyszerű falat.
Az ízletes kocsonyás szaftot érdemes kenyérre kenni, egy szelet hússal befedni és a legfinomabb szendvicset kapjuk.
A római kömény illata és íze pedig külön szintre emeli ezt az egészséges húsételt.
- pulyka felső comb
- hagyma
- füstölt szalonna
- fokhagyma
- kápia paprika
- paradicsom
- só
- római kömény
- kakukkfű
Elkészítés:
Pillanatok alatt összeállítható és csak sütni kell.
A megmosott pulyka felső comb bőrét kezünket aládugva fellazítjuk.
A húst egy kiolajozott tepsibe fektetjük és mindenütt befűszerezzük sóval, őrölt római köménnyel.
A bőr alatt is jól befűszerezzük.
A bőr alá hagymát, fokhagymát is jóféle füstölt szalonnát teszünk.
Visszaigazítjuk a bőrt és kívülről is befűszerezzük.
A tepsibe bőven pakolunk még félbevágott hagymát, fokhagymát, paprikát és paradicsomot is.
A tetejét még kakukkfűvel is megszórjuk.
Aláöntünk egy pohár vizet és alufóliával lefedve 200 c fokos sütőben készre sütjük.
Melegen körettel kínáljuk.
Hidegen szendvicsbe vagy hidegtálba nagyszerű falat.
Az ízletes kocsonyás szaftot érdemes kenyérre kenni, egy szelet hússal befedni és a legfinomabb szendvicset kapjuk.
A római kömény illata és íze pedig külön szintre emeli ezt az egészséges húsételt.