Hozzávalók:
Elkészítés:
Marha combból készül ez a sült.
A kissé megütögetett és keresztben bevagdalt hús szeleteket forró olajban mindkét oldalukon körbesütjük.
Megsózzuk és borsozzuk a szeleteket.
Paradicsomot és kápia paprikát darabolunk fel.
A zöldségeket, hagymákat rádobjuk a húsra.
Kapribogyót is teszünk bele.
Citromkarikákkal savanyítjuk.
Mustárral tesszük teljessé a pikáns ízeket.
Egy kevés vizet aláöntve kis lángon, lefedve puhára főzzük a húst.
Csavart tésztával vagy spagettivel tálaljuk.
- marha hús
- olaj
- hagyma
- paradicsom
- kápia paprika
- fokhagyma
- só
- bors
- kapribogyó
- citrom
- mustár
Elkészítés:
Marha combból készül ez a sült.
A kissé megütögetett és keresztben bevagdalt hús szeleteket forró olajban mindkét oldalukon körbesütjük.
Megsózzuk és borsozzuk a szeleteket.
Paradicsomot és kápia paprikát darabolunk fel.
Hagymát és fokhagymát készítünk elő.
A zöldségeket, hagymákat rádobjuk a húsra.
Kapribogyót is teszünk bele.
Citromkarikákkal savanyítjuk.
Mustárral tesszük teljessé a pikáns ízeket.
Egy kevés vizet aláöntve kis lángon, lefedve puhára főzzük a húst.
Csavart tésztával vagy spagettivel tálaljuk.