2018. május 19., szombat

Ananászos kukorica saláta

Hozzávalók:

  • konzerv kukorica
  • ananász konzerv
  • újhagyma
  • kápia vagy kaliforniai paprika
  • majonéz
  • mustár
  • citromlé
  • bors
  • cukor



Elkészítés:


Először készítsük el a mártást.

A majonézt keverjük el a mustárral, citromlével, sóval, őrölt borssal, pici cukorral vagy édesítőszerrel.


Máris tehetjük bele az apróra feldarabol kápia vagy pritamin paprikát, felkarikázott újhagymát a szárával együtt.


Szűrjük le a kukorica konzervet.


Keverjük a salátába.

Végül a feldarabolt konzerv ananászt is adjuk hozzá.


Az ananász levét igyuk meg !


Keverjük össze a salátát.


Készen is vagyunk.


Tegyük be a hűtőbe tálalásig.


Bármilyen sült hús vagy hal mellé kínálhatjuk.


Vacsorára önállóan is kiváló saláta.