Hozzávalók:
Elkészítés:
Először készítsük el a mártást.
A majonézt keverjük el a mustárral, citromlével, sóval, őrölt borssal, pici cukorral vagy édesítőszerrel.
Máris tehetjük bele az apróra feldarabol kápia vagy pritamin paprikát, felkarikázott újhagymát a szárával együtt.
Szűrjük le a kukorica konzervet.
Keverjük a salátába.
Végül a feldarabolt konzerv ananászt is adjuk hozzá.
Az ananász levét igyuk meg !
Keverjük össze a salátát.
Készen is vagyunk.
Tegyük be a hűtőbe tálalásig.
Bármilyen sült hús vagy hal mellé kínálhatjuk.
Vacsorára önállóan is kiváló saláta.
- konzerv kukorica
- ananász konzerv
- újhagyma
- kápia vagy kaliforniai paprika
- majonéz
- mustár
- citromlé
- só
- bors
- cukor
Elkészítés:
Először készítsük el a mártást.
A majonézt keverjük el a mustárral, citromlével, sóval, őrölt borssal, pici cukorral vagy édesítőszerrel.
Máris tehetjük bele az apróra feldarabol kápia vagy pritamin paprikát, felkarikázott újhagymát a szárával együtt.
Szűrjük le a kukorica konzervet.
Keverjük a salátába.
Végül a feldarabolt konzerv ananászt is adjuk hozzá.
Az ananász levét igyuk meg !
Keverjük össze a salátát.
Készen is vagyunk.
Tegyük be a hűtőbe tálalásig.
Bármilyen sült hús vagy hal mellé kínálhatjuk.
Vacsorára önállóan is kiváló saláta.