- tarhonya
- zsír/olaj
- kapor
- petrezselyem
- ételízesítő
- só
Elkészítés:
A tarhonyát mindenki szereti.
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/02/tarhonya.html
Most egy kicsit megfűszereztem kaporral és petrezselyemmel, ami nagyon jót tett a jó öreg köretnek.
Zsiradékon megpirítjuk a tarhonyát.
Megsózzuk és egy kevés jóféle ételízesítőt is teszünk bele.
Kapor és petrezselyem volt itthon, megmostam és durvára vágtam.
Felöntjük vízzel a tarhonyát úgy, hogy ellepje.
Beletesszük a kapor és petrezselyem felét.
Fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk.
Ha készen van belekeverjük a maradék kaprot, petrezselymet.
Ügyeljünk, hogy ne száradjon ki a tarhonya.
Sültek, pörköltök mellé nagyon finom.