Hozzávalók:
Elkészítés:
Egyszerűen imádom, mindig készítem.
Nagy örömömre a férjem ebben a formában simán megeszi a zellert, amit máskor elutasít...
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/02/zeller-remoulade.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/01/pisztacias-zeller-sargarepa-es-alma.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/07/repasalataval-es-zellersalataval.html
Egy jóféle majonézt készítünk.
Kell hozzá majonéz, só, bors, mustár, ecet, pici cukor vagy édesítőszer.
A gyufaszálnyira reszelt vagy vágott zellert forrásban lévő vízbe tesszük és amint a víz újra felforrt máris leszűrjük.
Hagyjuk kihűlni majd keverjük össze a majonézzel.
Jól hűtsük be.
Hidegtálak gyöngye, amit bármilyen pecsenye mellé kínálhatunk.
- zeller gyökér
- majonéz
- só
- bors
- ecet
- cukor
- mustár
Elkészítés:
Egyszerűen imádom, mindig készítem.
Nagy örömömre a férjem ebben a formában simán megeszi a zellert, amit máskor elutasít...
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/02/zeller-remoulade.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/01/pisztacias-zeller-sargarepa-es-alma.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/07/repasalataval-es-zellersalataval.html
Egy jóféle majonézt készítünk.
Kell hozzá majonéz, só, bors, mustár, ecet, pici cukor vagy édesítőszer.
A gyufaszálnyira reszelt vagy vágott zellert forrásban lévő vízbe tesszük és amint a víz újra felforrt máris leszűrjük.
Hagyjuk kihűlni majd keverjük össze a majonézzel.
Jól hűtsük be.
Hidegtálak gyöngye, amit bármilyen pecsenye mellé kínálhatunk.