Hozzávalók:
- vörös káposzta
- csirkemáj
- libazsír
- lila hagyma
- hagyma
- paradicsom
- oregano
- majoránna
- vörösborecet
- szezámolaj
- lime
- méz
- só
Elkészítés:
Gyorsan készül ez a finom étel.
A lila káposztát felszeleteljük, a vöröshagymát és a gyönyörűséges lila hagymákat pedig feldaraboljuk.
Az egyensúly miatt egy kanálka mézet csurgatunk bele.
Pár percig kevergetve pároljuk a káposztát.
Óvakodjunk azonban attól, hogy túlfőzzük.
Nincs rosszabb, mint a puha, szottyos káposzta.
A káposztához adjuk.
A jól megmosott héját apróra vágjuk és az ételhez adjuk.
A kifacsart levét is beleöntjük.
Kóstoljuk meg, hogy kellemesen üde, savanyú legyen.
A májat sosem szabad sokáig főzni, mert megkeményedik.