Hozzávalók:
- zöldborsó konzerv
- kókuszolaj
- kókuszital
- kókusztej
- kókusz reszelék
- citrom
- só
- cukor
- petrezselyem
Elkészítés:
Nagyon gyorsan készül ez az étel a készen vásárolt zöldborsó konzervből.
Kókuszolajat hevítünk.
Beletesszük a leszűrt borsót.
Megsózzuk, kevés cukrot, citromlevet és apróra vágott petrezselyem szárat adunk hozzá.Beletesszük a citrom héját is.
Volt otthon kókusz ital, ezt is beletettem de elmaradhat, elég lesz a kókusztej is.
Egy evőkanál kókuszreszeléket szórunk bele.
További 2-3 evőkanál kókuszreszeléket összeturmixoljuk a kókusztejjel.
Ezzel sűrítjük be a zöldborsót.
Amint felforr, készen is van.
Vágott petrezselyemmel díszítve tálaljuk.Nagyon finom, különleges ízű főzelék.